Hoera! Een nieuwe webshop!

Home / Creative / Hoera! Een nieuwe webshop!
Hoera! Een nieuwe webshop!

schermafbeelding-2017-10-08-om-11-32-44

Yay! Mijn nieuwe webshop staat eindelijk online! Het heeft een tijdje geduurd maar het is zo leuk om hem nu online te hebben. Zo zijn er een heleboel nieuwe producten bij gekomen en kon ik niet wachten om die te delen!

Zo zijn er nu verschillende formaten persoonlijke portretten verkrijgbaar en is er een nieuwe kaartenset voor de verkoop! Oh en wat ik nog helemaal niet gedeeld had waren mijn nieuwe pins waar ik nog steeds erg blij mee ben. En natuurlijk zijn er ook een heleboel nieuwe kaarten bij gekomen die tot nu toe alleen op beurzen verkocht zijn, nu dus ook in mijn webshop, woehoe! 

banner-5

Oh en deze week krijg je met de kortingscode: OPENING 10% korting op je gehele bestelling, dus als je nog kerstkaarten zoekt voor deze kerst… Dan kan je ze nu inslaan met korting 😀

Klik hier voor mijn nieuwe webshop, of klik rechtsboven in de banner op webshop!

persoonlijk-portret kaartenset-8 kaartenset-7 kaart-15 kaart-10

Welk product is jouw favoriet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.