“I have nothing to wear”

Home / OVERIG / “I have nothing to wear”
“I have nothing to wear”
Dag 3 dat ik thuis ben, ik heb helemaal niet het gevoel alsof ik weg ben geweest. Mijn agenda staat helemaal vol en ik ben op dit moment weer begonnen met het verkopen van mijn kleding want nu ik thuis ben zie ik echt in dat ik mijn kledingkast leeg moet maken aangezien er zelfs niets meer bij kan. Ik heb voor maandag 6 afspraken gepland op het station in Groningen om kleding te verkopen, het gaat dus weer goed met het verkopen en dat is maar goed ook want volgende week ga ik winkelen met mama, maar eerst vandaag naar de kringloop, zin in! 
Oh en natuurlijk moet ik vandaag echt mijn koffer uitpakken, de helft ligt bezaaid over de grond, niet echt handig oeps. 

 Hoedje, bril – H&M | blouse – NewLook | short – Forever21 | schoenen – Bershka | tas – Tiger

Leave a Reply

Your email address will not be published.