Het moment is daar, 9 weken voorbij

Home / OVERIG / Het moment is daar, 9 weken voorbij
Het moment is daar, 9 weken voorbij

From where I stand – onbewust maak ik overal foto’s van waar ik sta, ik draag maar 6 paar verschillende schoenen terwijl ik hier 8 paar schoenen had, in mijn outfitfoto’s draag ik maar 3 paar want van de anderen heb ik blaren gekregen.

Het is zo bizar, hoe snel de tijd is gegaan. De twee maanden zijn om, 9 weken in totaal, ik vertrek vandaag naar huis, gisteren heb ik het gehad over mijn stage hier en vandaag ga ik het hebben over wat ik nou van alles bij elkaar vond. Want ondanks dat onze stage niets voorstelde, ik heb hier wel dingen geleerd, zoiets kleins als koken en je wordt een stuk zelfstandiger. Tja, en het is af en toe wel goed om je leven van een afstandje te bekijken, om daarna weer de juiste keuzes te kunnen maken. Ik had verwacht dat ik mezelf echt tegen zou komen hier, dat ik als een heel ander mens terug zou komen, dat is niet gebeurd maar ik heb wel een heleboel mensenkennis opgedaan.

3 maanden terug, het idee was er en het was bijna zeker / onze reis was zeker / vertrek, afscheid nemen van mama.

Ik heb verschillende fouten gemaakt voor en tijdens deze reis, maar gelukkig heb ik er wel veel van geleerd. Ik had me er iets heel anders van voorgesteld, ik had niet veel verwachtingen, maar ik had graag willen sporten (totaal mislukt) en een gezonde leefstijl willen creëren, ook deels mislukt totdat mijn ouders kwamen ging het goed haha. En wat betreft stage had ik graag dingen willen leren want daarom ga je op stage, maar daar heb ik gisteren een uitgebreid artikel over geschreven.

En ook eigenlijk om die reden heb ik spijt, spijt? Ja ik heb hier vaak genoeg over nagedacht maar ik heb spijt van deze reis. Als ik dit alles van te voren geweten had dan was ik niet naar Mallorca gekomen, dan had ik een andere reis gemaakt, dan krijg je de opmerking; misschien had je die kans wel niet gekregen.. Kansen kun je creëren, ik moest en zou naar het buitenland, en het lukte, geen leuke stage maar mijn volgende wordt wel tof en ook in Spanje! Ik had graag naar Zweden of Noorwegen gewild maar daar heb ik helaas nu het geld niet meer voor, daarom vind ik het ook zo jammer dat ik dan hier ben heen geweest en niet geleerd heb wat ik had willen leren. Want eerlijk gezegd, de paar dingen die ik hier geleerd dat had ik ergens anders ook kunnen leren.

Ik heb hier wel een mooie tijd gehad, daar niet van, ik heb mooie plekken bezocht en eigenlijk vrijwel alles gezien wat ik had willen zien, en ja nu komt de maar.. het voelt alsof ik 2 maanden van mijn leven stil heb gezeten, begrijp me niet verkeerd, dat heb ik namelijk niet, maar ik heb hier geleerd dat ik zoveel mogelijk dingen moet ondernemen want de tijd gaat zo ontzettend snel, alles wat ik in 2 maanden tijd hier heb gedaan had ik ook in 1 maand kunnen doen. Het is moeilijk uit te leggen want ik kom gelijk heel negatief over op het internet, het is geen verspilde tijd maar ik vind het wel zonde..

Tot mijn mobiel gestolen werd, heb ik elke dag van al mijn eten foto’s gemaakt, en je raad het al, geen back-up, dus geen overzicht van foto’s van eten haha. Wel wil ik binnenkort starten met een eetdagboek op mijn blog, met foto’s uiteraard! 

Dit artikel is natuurlijk al eerder geschreven, ik sta vandaag om half 6 op en om 20 voor 10 vliegen we weer naar Nederland, de laatste dagen was het hier ook koud dus ik ben het al wel een beetje gewend, soort van haha. Ik kan niet wachten en ik heb al helemaal gepland wat ik vandaag ga doen en hoewel ik het probeer, weet ik eigenlijk dat ik tijdens de ontmoeting met mijn ouders en oma het niet droog ga houden. Vanaf gisteren ga ik 2 weken lang elke dag mijn leven filmen, ik hoop dat ik het vol ga houden en dat jullie dat leuk vinden.

Verder wil ik jullie bedanken voor alle lieve reacties die jullie altijd op al mijn updates hebben achter gelaten, mijn blog was weer echt een online dagboek, maar de komende weken ga ik hard mijn best doen om weer fashion gerelateerde artikels te schrijven! 🙂

Het voelt onwerkelijk dat ik vanavond weer in mijn eigen bed slaap, ik verheug me er al weken op. Ik ga het thuis allemaal even tot me laten bezinken!

Als afsluiting van dit artikel, mijn laatste echte artikel over Mallorca hoop ik haha, alleen nog outfits, wil ik zeggen dat ik genoten heb van de tijd hier in Mallorca maar dat ik door alle omstandigheden me nog meer verheug op mijn volgende reis! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.