I would rather be sleeping

Home / OVERIG / I would rather be sleeping
I would rather be sleeping
Wow, even kreeg ik een hartverzakking, mijn laptop wou niet opstarten en dus kon ik bijna geen artikel voor vandaag schrijven, maar gelukkig hij doet het toch! Vandaag een simpele schooloutfit, ik ging sinds anderhalf jaar weer op de fiets naar school dus ik koos voor een simpele outfit, deze foto’s zijn snel gemaakt bij oma, vandaar mijn longboard en geen riempje om mijn jurk.. Oja! En ik vind het zo fijn om mijn oversized spijkerjasje weer aan te kunnen als jas, nog iets te koud maar er is een begin, deze hoort dus eigenlijk niet bij mijn outfit.
Vandaag ga ik ‘s ochtends naar een rommelmarktje in een dorpje 4 km verderop, en natuurlijk gaat mijn camera mee. Ik ben benieuwd, ik hoop iets leuks te vinden!  Daarna in de middag hockeyen en hopelijk heb ik hier en daar nog wat tijd om te bloggen want oh wat mis ik het om uitgebreid de tijd te kunnen nemen voor een artikel!  

Spijkerjasje – kringloop | zonnebril & jurkje – Primark | tas – Dresslily.com | schoenen – Dr. Martens

Leave a Reply

Your email address will not be published.