Wat als iets kleins begon | mijn tekenaccount

Home / OVERIG / Wat als iets kleins begon | mijn tekenaccount
Wat als iets kleins begon | mijn tekenaccount

Toen ik 6 weken geleden hier impulsief mee begon, had ik nooit gedacht dat het zo groot zou worden. Gisteren behaalde ik de 1000 volgers op mijn Instagram teken account, wat als een leuk ideetje begon groeide uit tot dit! In 6 weken kreeg ik dus 1000 volgers, werd ik op meerdere blogs genoemd, begon ik met een gastartikel te schrijven, kreeg ik aanvragen voor geboortekaartjes en trouwkaartjes en kreeg ik een opdracht om voor een tijdschrift te illustreren.

Na al die aanvragen wordt ik er af en toe wel zat van heel eerlijk gezegd, in deze stijl tekenen vind ik heel leuk maar om de hele dag door volgers na te tekenen, hmmm.. Gewoon af en toe tussendoor. En wat is het lastig om iemand uit te kiezen, het liefst teken ik iedereen maar dat lukt nooit zo snel, en heel stiekem vind ik dat mijn volgers die me al een langere tijd volgen (mede op mijn blog) er eerder recht op hebben, maarja dat is niet te beoordelen hih.

Natuurlijk volgt niet iedereen me op Instagram, en ook wel leuk om mijn blog volgers ook op de hoogte te houden van dit wat zoveel tijd van me vergt haha.

Oja, 6 weken geleden toen ik dus begon schreef ik er ook een kort artikeltje over; klik hier voor het artikel.

Wat vind jij hiervan? En wat zouden jullie graag willen zien, ik ben in voor nieuwe ideeën en inspiratie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.