IK BEN AANGENOMEN!

Home / Creative / IK BEN AANGENOMEN!
IK BEN AANGENOMEN!

Woehoe! Ik had het al op Instagram en Facebook gedeeld maar maandag kreeg ik te horen, of nou ja las ik op studielink dat ik ben aangenomen op de kunstacademie van Groningen! Ik voelde me er niet helemaal zeker over na de intake omdat ik toch wel een heleboel dingen vergeten was te vertellen. Na 2 weken had ik mezelf helemaal gek gemaakt en op mezelf ingepraat dat het hem niet meer zou worden omdat ik er zo’n slecht gevoel over had.

Maaaarrr nu blijkt dus dat ik wel ben aangenomen waar is zo ontzettend blij mee ben! Volgend jaar (als ik ga slagen), ga ik dus vormgeving studeren op kunstacademie Minerva in Groningen. Ik heb er enorm veel zin in en wil iedereen bij deze bedanken voor het duimen <3

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Leave a Reply

Your email address will not be published.