Ik verkoop mijn illustraties!

Home / Creative / Ik verkoop mijn illustraties!
Ik verkoop mijn illustraties!

Processed with VSCO with hb2 preset

Voor degenen die mij volgen op Instagram is dit natuurlijk al weer oud nieuws, sinds kort verkoop ik namelijk kaartjes met mijn illustraties erop! Op dit moment heb ik 2 verschillende setjes met 5 kaarten die ik verkoop via Instagram voor 3,50 inclusief verzending. Omdat ik van verschillende mensen hoor dat ze de kaartjes niet konden vinden op mijn blog (wat klopt), besloot ik er toch een artikel aan te wijden. Ik heb nog maar een paar setjes kaartjes over want sinds een week zijn ze ineens enorm snel gegaan, superleuk!

Oh en voordat ik het vergeet te zeggen; als tijdelijke actie krijg je er een klein portretje van jezelf erbij meegestuurd in het thema van mijn muchablenl account op Instagram!

Wil jij nou een setje kopen? Stuur me een mailtje naar muchable@hotmail.nl of stuur mij een DM op Instagram (muchables).

Processed with VSCO

Processed with VSCO with se3 preset

Heb jij nou een heel leuk idee of mis jij iets wat je nooit op een kaartje ziet staan, laat het me weten! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.