Ik liet mijn haar afknippen en ontving een nieuwe bril!

Home / Fashion / Ik liet mijn haar afknippen en ontving een nieuwe bril!
Ik liet mijn haar afknippen en ontving een nieuwe bril!

1

Al een lange tijd zat ik er over na te denken om mijn haar af te knippen. Eigenlijk al voordat ik naar Thailand ging (dat was in juli).. Maar toen was ik ervan overtuigd dat dat niet handig zou zijn omdat ik anders mijn haar niet meer in een knot kon doen, of eventueel in een staart. Dus besloot ik om het uit te stellen tot na Thailand. Maar (je voelt hem al aankomen..), toen ging ik weer op vakantie in oktober en leek het mij dus weer niet een handig moment. Om vervolgens op vakantie te gaan naar Indonesië en ja hoor.. Zo was ik alweer een half jaar verder!

Tot afgelopen dinsdag. De kapster kwam weer langs om mijn moeder haar haar te verven en mijn vader zijn haar te knippen en dus ook om mijn haar te knippen en te verven! De enige reden waarom ik het afgelopen week niet had willen doen, was vanwege de angst dat het lelijk zou eruit kwam te zien en ik dan lelijk zou staan op alle New York foto’s. Maar als tegenargument had ik dat ik dan, dat ik wel een aantal weken met een muts of hoed op zou kunnen lopen, tadaaa opgelost!

Zodoende, liet ik dinsdag meer dan 20 cm van mijn haar afknippen. En liet ik het weer een klein beetje bleken, deze keer niet meer mijn gehele haar, maar met een balayage “effect”. Zo kan ik het grijze gedeelte nu eventueel gewoon laten uitgroeien, zonder dat er een gekke uitgroei gecreëerd wordt.

2

Naar de kapper gaan blijf ik altijd spannend vinden, maar deze keer was ik erg positief verrast! Ik ben nog steeds enorm blij met het resultaat en het voelt zoveel fijner! Die muts kan ik dus wel thuis laten naar New York, haha.

3

Tot zo ver over mijn haar! Nu over mijn “nieuwe” bril, die ik ondertussen alweer zo lang heb dat hij niet eens meer nieuw te noemen is. Maar omdat er de afgelopen tijd veel gebeurde, was ik er nog niet aan toe gekomen om hem met jullie te delen.

Ik ontving deze bril van Polette, het is de Siena Black. De bril kost maar €29,99 en tot nu toe vind ik deze bril van de 4 brillen die ik heb, het meeste bij mij passen!

Processed with VSCO with hb2 preset

4 5

Wanneer ben jij voor het laatst naar de kapper geweest? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.