Yay, ik maakte gifjes!

Home / Creative / Yay, ik maakte gifjes!
Yay, ik maakte gifjes!

Een betere titel voor dit artikel kon ik even niet bedenken. Al een paar maanden stond er in mijn agenda dat ik gifjes wilde ontwerpen die op Instagram te gebruiken zijn, toch gingen andere projecten altijd voor. Twee weken geleden toen ik op bezoek was bij mijn oma, besloot ik om mijn huidige projecten even voor een dag opzij te zetten en voor weer eens voor mijzelf bezig te gaan. Zodoende werkte ik een aantal ideeën voor gifjes uit in mijn schetsboek. Voor degenen die niet weten wat gifjes zijn: het zijn een soort bewegende stickers die je op een foto kan plakken in Instagram. Diezelfde dag nog maakte ik meerdere gifjes en heb ik ze geupload.

gifjes-1

Nu is het twee weken later en zijn ze al bijna twee weken te gebruiken. Nog steeds ben ik mega enthousiast over het maken en gebruiken van gifjes. Ik had absoluut niet verwacht mijn gifjes zo vaak gebruikt zouden worden door mensen van over de hele wereld. Afgelopen twee weken zijn mijn gifjes al meer dan 675 miljoen keer bekeken, een getal waar ik niet eens op gehoopt had omdat het zo ontzettend veel is! Dit weekend is het plan om weer een paar nieuwe gifjes te maken, mocht je nog suggesties hebben dan hoor ik het natuurlijk graag!

gifjes-3

En mocht je opzoek zijn naar leuke originele gifjes voor in je Instastory, dan kan je zoeken op: MUCHABLE.

Gebruik jij wel eens gifjes op Instagram?

Leave a Reply

Your email address will not be published.