Mijn zomervakantie plannen

Home / Personal / Mijn zomervakantie plannen
Mijn zomervakantie plannen

Over iets meer dan vier weken is het alweer zomervakantie. Ik vraag mij eigenlijk elke dag wel af waar de tijd blijft, maar als ik mij bedenk dat het al zo snel zomervakantie is, dan besef ik het mij alleen nog maar meer. Voor mijn gevoel ben ik nog maar net terug uit Azië, maar dat is toch alweer bijna meer dan een jaar geleden.

Vorig jaar reisde ik negen weken lang door Azië, het was een onvergetelijke ervaring. En uiteraard staat er ook weer een reis op de planning voor deze zomer, en hoe kan het ook anders: ik ga weer naar Azië! In dit artikel vertel ik meer over mijn plannen!

img_5050

Op 15 juli vertrek ik samen met Nienke naar China, daar zullen wij twee weken lang reizen, we bezoeken onder andere Shanghai, Beijing & Hong Kong. Vooral over de laatste stad ben ik heel enthousiast omdat we daar naar Disneyland gaan! Het enige “dingetje” is wel, dat we in juli in China zullen zijn en het op dat moment er erg warm is. Maar dat nemen we dan maar voor lief, haha.

Na twee weken reizen we door naar Taiwan, daar zien wij Larissa. We reizen eerst samen een week door Taiwan en daarna gaan we weer met zijn drieën verder naar de Filipijnen. Ook daar ben ik heel enthousiast over ondanks dat we er maar twee weken zullen zijn. Maar, in die twee weken zullen we waarschijnlijk veel eilanden bezoeken, veel snorkelen/duiken en waarschijnlijk zelfs zonnen! Normaal gesproken ga ik niet echt naar stranden in Azië om te zonnen, maar ik denk op de Filipijnen zeker wel!

Dit zijn mijn hoofdplannen voor de zomervakantie! Maar, voordat het zover is, ga ik de komende vier weken mij vooral focussen op het afronden van opdrachten. Ik ben bezig met een aantal hele leuke projecten waar ik hopelijk snel meer over kan vertellen!

Ben jij ooit in China, Taiwan of de Filipijnen geweest?
Zo ja, dan hoor ik het graag wanneer je tips hebt! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.