Ik verkoop mijn kerstkaartjes!

Home / Creative / Ik verkoop mijn kerstkaartjes!
Ik verkoop mijn kerstkaartjes!

PicMonkey Collage2

Wanneer je mij volgt op Instagram, is het je zeker niet ontgaan dat ik nieuwe kaartensets verkoop! Kerstkaarten om precies te zijn, want het is over anderhalve maand al kerst, wow. Mijn andere kaartensets liepen enorm goed, dus ik dacht; dit is het moment. Ik had het idee al eerder in mijn hoofd om kerstkaartjes te illustreren maar steeds kwam er toch weer iets tussen, gelukkig deze keer niet. Maar omdat ik zoveel ontwerpen had gemaakt, waar ik niet tussen kon kiezen.. Besloot ik om 2 verschillende setjes van 5 kaarten te maken!

De setjes kaarten kunnen samen gekocht worden voor 7 euro! 1 setje met 5 kaarten kost 4 euro, inclusief verzending en de 2 verschillende setjes samen (totaal 10 kaarten) kosten 7 euro.  Het setje wordt verstuurd met 1 postzegel, maar je kunt ervoor kiezen om voor 70 cent een extra postzegel erop te laten plakken.

Wil jij nou een setje kopen? Stuur me dan een berichtje via Instagram (muchables) of stuur een mailtje naar contact@muchable.nl.

Wat vind jij van de nieuwe kaartensets & welk kaartje vind jij het leukste?

Leave a Reply

Your email address will not be published.