Illustratie Nationale wereld open je paraplu binnen dag!

Home / Creative / Illustratie Nationale wereld open je paraplu binnen dag!
Illustratie Nationale wereld open je paraplu binnen dag!

Nationale open je paraplu dag3

Mijn dag bestond vandaag vooral uit tekenen voor mijn toelatingsopdracht voor de kunstacademie, verdiept met een potlood in mijn hand, hoorde ik op de achtergrond de radio. Ik luisterde een beetje half, tot ik de zin: “het is vandaag nationale wereld open je paraplu binnen dag” hoorde.. Nadat het regelmatig herhaald werd dacht ik oké; perfect voor mijn dagelijkse illustratie in mijn dummy!

Het is misschien al wat later nu deze illustratie online komt, maar nog net op tijd om mee te doen en ook  je paraplu binnen te openen, haha! Alhoewel, doe maar niet wanneer je bijgelovig bent 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.