Photodiary Valencia & wintersport!

Home / Photodiary / Photodiary Valencia & wintersport!
Photodiary Valencia & wintersport!

PicMonkey Collage5

Ondertussen is maart alweer 2 weken aan de gang, maar ga ik nog even terugblikken op februari. Na een tijdje heb ik weer eens een Photodiary waarin ik heel veel foto’s heb ik wil delen. Februari was een drukke maand waarin ik redelijk veel foto’s plaatste op Instagram. Voornamelijk foto’s van mijn reisjes naar Valencia en Oostenrijk, want zoals je ook wel ziet wanneer je mijn feed naar beneden scrolt, plaats ik vooral veel foto’s wanneer ik op reis ben haha.

Ik heb een poging gedaan tot de foto’s in groepen te selecteren, om te beginnen met Valencia! 🙂

PicMonkey Collage6
Vanuit de school waar wij naartoe gingen in Valencia kon je meegaan met een excursie, ik melde mij daarvoor aan en ging op onze vrije zaterdag een berg beklimmen. Het was de meest pittigste maar tofste ervaring van die hele reis!
PicMonkey Collage7
Ik ben er zo’n 5 keer geweest in die 2 weken: het science park! Een park met hele toffe architectuur en fotografiewaardige gebouwen.
PicMonkey Collage8
Een aantal bezoekjes aan het strand kunnen natuurlijk niet ontbreken als je in Valencia bent, samen met Nikki & Bo-Lynn ben ik er zelfs nog hardlopend erheen geweest (12 kilometer).
PicMonkey Collage9
Foto 2: op het dakterras van ons gastgezin | foto 3: in het stierenvechtstadion | foto 6: bij een pottenbakkerij waar we een workshop kregen.
PicMonkey Collage10
De streetart in Valencia is 1 van de tofste dingen in Valencia, overal kom je wel iets tegen, niet alleen een stomme tag ofzo maar echt gehele kunstwerken | foto 3: in het stierenvechtmuseum.
PicMonkey Collage12
En de allerlaatste foto’s van Valencia! Ohhh wat mis ik het als ik al deze foto’s terug zie!
PicMonkey Collage15
Samen met mijn ouders ging ik een weekje skiën in Oostenrijk, bepakt in skipak en 4 camera’s gingen we op pad. We gingen met een school mee uit Emmen (of nou ja daar is het ooit allemaal mee begonnen), een leuke groep waar we 5 jaar geleden ook mee gingen skiën!
PicMonkey Collage2
Uiteindelijk heb ik 5 fijne dagen gehad op ski’s, wat ik ook al eerder vertelde in verschillende artikels op mijn blog! Helaas werden mijn moeder en ik ziek (net als de andere 50% van de groep), maar ikzelf heb daar op wintersport gelukkig geen last van gehad.
PicMonkey Collage3
Ik vond de uitzichten in Oostenrijk zo ontzettend mooi, jammer dat je heel druk bezig bent met skiën en dus weinig foto’s kunt maken, maar anders had ik zeker duizenden foto’s gemaakt!
PicMonkey Collage4
En de laatste fotootjes van Oostenrijk, zo fijn!
PicMonkey Collage14
De laatste tijd heb ik onwijs veel getekend maar vrijwel niets daarvan heb ik gedeeld, best wel apart eigenlijk. Dit is een illustratie die per toeval ontstond eigenlijk. Ik wil ook vaker illustraties op deze manier delen op mijn blog 🙂
PicMonkey Collage16
Nog 3 fotootjes van de meeting met Kristien in Leiden.
PicMonkey Collage17
De illustratie over wintersport die ik ook al deelde op mijn blog | ik verkoop kaartjes met mijn illustraties erop via Instagram! 🙂
PicMonkey Collage18
Na een lange tijd zag ik eindelijk Larissa weer, een heel gezellig dagje hadden we samen in Zwolle! | Ik ben echt verliefd op deze kat, hij liep rond in onze tuin en toen ik de deur open deed kwam hij zo naar binnen lopen, zo lief!

Kortom; ik heb een hele leuke (anderhalf)maand gehad en ga nu weer een rustigere periode in die voornamelijk gaat bestaan uit boekwerk, onderzoek doen en heel veel tekenen voor verschillende projecten!

Instagram: Muchables & Muchablenl

Leave a Reply

Your email address will not be published.