Illustration // Autumn essentials

Home / Creative / Illustration // Autumn essentials
Illustration // Autumn essentials

Illustratie herfst 2
Het is over minder dan een maand al winter, wow, waar blijft de tijd? De herfst is mijn favoriete seizoen, al krijg ik het toch elke keer weer voor elkaar om op het mooiste moment van de herfst op reis te gaan. Zo heb ik dit jaar weer 3 weken gemist van de prachtige herfst en heb ik zelfs nog geen boswandeling kunnen maken. Maar gelukkig is de herfst nog niet voorbij en heb ik voor jullie een herfst illustratie voor jullie en tja zeg nou zelf, als je alle items van het lijstje hebt ben je toch al bijna klaar voor de winter?

Hebben jullie zin in de winter? & Waar kan jij nou echt niet zonder in de herfst/winter?

Illustratie herfst 1

Wil jij nou meer illustraties zien of een illustratie van jezelf?  Klik dan hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.