Illustration // Awkward girl things

Home / OVERIG / Illustration // Awkward girl things
Illustration // Awkward girl things
Elke week verschijnt er een artikel geschreven en getekend door mij op Anne Solveig haar blog, dit artikel gaat elke week over een andere onderwerp, deze week over het onderwerp; “Awkward girl things”.

 Iedereen herkent ze wel, van die gênante momenten die iedereen wel eens is overkomen. Er zijn genoeg dingen die alleen vrouwen zullen herkennen, en probeer dat dan maar eens uit te leggen aan een man.. Ik houd al niet van BH’s kopen, laat staan wanneer er zomaar een verkoopster ongevraagd binnen in je hokje komt, dat is iets waar je je op kan voorbereiden.. Maar er zijn nog zoveel dingen die awkward zijn, niet alleen voor jou..

Je ziet iemands rits open staan, moet je er wat van zeggen of zal iemand denken dat je naar zijn/haar kruis stond te staren? Of het moment dat je zomaar doorlekt, bijvoorbeeld bij een ongeregelde menstruatie.. oeps! En dan nog de selfie die je maakt, oneee met flits. Er zijn zoveel dingen waar ik me dan druk over kan maken, maar gelukkig ben ik niet de enige, en anderen zullen het waarschijnlijk helemaal niet zo zwaar opvatten als dat jij doet. Kan gebeuren toch, zo’n windje in het openbaar 😉

Wat is nou echt een gênant/herkenbaar moment volgens jullie?

Leave a Reply

Your email address will not be published.