You were born to be real, not perfect

Home / OVERIG / You were born to be real, not perfect
You were born to be real, not perfect

Niet mijn beste outfitfoto’s haha, maar eindelijk een outfit met mijn rode hoedje. Ik vind het hoedje ontzettend mooi maar hij is zo lastig te combineren, eigenlijk onmogelijk met andere andere kleuren. Nu kan ik mijn hoedje eindelijk combineren met mijn nieuwe rokje van de New Look, ik verbaas me erover dat ik verder geen andere kleding heb met rood erin!

Whaah en over een maandje jarig, het gaat zo snel! Ik heb zoveel inspiratie om over te schrijven maar nooit genoeg tijd om alles uit te werken en nooit genoeg tijd om alles te delen. Elke keer weer als er een maand voorbij is ben ik verbaasd en mijn 18e verjaardag komt nu in zicht!

 Hoedje – H&M | ketting – Oasap.com | shirtje, vest – Primark | rokje – New Look | schoenen – Invito | tas – Dresslily.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.