Illustration / Christmas struggles!

Home / Creative / Illustration / Christmas struggles!
Illustration / Christmas struggles!

 

IMG_6947

De kerstvoorbereidingen zijn al in volle gang, zo worden er al aankopen gedaan en hebben wij al een kerstboom van één euro naar binnen gehaald. Al die kerst voorbereidingen zijn hartstikke leuk maar brengen ook zo de nodige struggles met zich mee. In dit artikel deel ik een aantal van die struggles met jullie! Om te beginnen met de bovenstaande afbeelding. De naalden van de een kerstboom zijn nou niet echt wat je noemt zacht, ze zijn enorm goed te voelen door je panty heen en tijdens het optuigen van je kerstboom kan dat soms niet heel prettig voelen.

Ook is onze kerstboom altijd net iets te groot voor mij om helemaal tot het puntje te versieren, zelfs met een stoel is het lastig, vooral om er dan niet in te vallen. Oh en niet te vergeten het fijne hars wat in je kleding komt tijdens het tillen van de kerstboom.

IMG_6943

Een punt die als eerste in mij op kwam eigenlijk, kledingstruggles! Twijfelen over wat je aan gaat doen en het vinden van een leuk origineel item. Gelukkig wordt je nu doodgegooid door websites met leuke kleding, bijvoorbeeld met kleding van MaryJaneFashion. Hoewel al die leuke aanbiedingen tof zijn, kom ik ook bij de volgende struggle aan.

Geld, de december maand hoeft niet duur te zijn maar toch is dat vaak wel het geval! Wat betekent dat aan het einde van de maand mensen een legere bankrekening hebben en we weer aan ons goede voornemen: sparen, kunnen beginnen.

IMG_6944

Ik heb het al gehad over de struggles van het optuigen van een kerstboom, maar 1 ding mag ik zeker niet vergeten in dit rijtje! En ik denk dat we het het er allemaal wel over eens zijn: 1 van de meest hatelijke dingen is toch wel een lichtsnoer dat in de knoop zit. En hoe goed ik het ook opberg na kerst, ik blijf er problemen mee hebben haha.

Het lijkt alsof elke struggle te maken heeft met kerstbomen, zo ook dit punt: het niet weg willen doen van je kerstboom! Ik vind een kerstboom zo leuk en gezellig er uit zien, het liefst laat ik hem nog een tijdje staan na kerst, maar helaas denken mijn ouders daar behoorlijk anders over (1 dag na kerst..).

Nu heb ik nog een aantal punten niet genoemd, zoals het verminderde kerstgevoel zonder sneeuw, kerstliedjes nog kunnen dromen na kerst of het gevoel van een knappende buik na het vele eten.

Wat is nou jouw ultieme kerst struggle? 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.