Illustration // Wat is nou mijn stijl?

Home / OVERIG / Illustration // Wat is nou mijn stijl?
Illustration // Wat is nou mijn stijl?

Elke week verschijnt er een artikel geschreven en getekend door mij op Anne Solveig haar blog, dit artikel gaat elke week over een ander onderwerp, deze week het onderwerp; “Wat is nou mijn stijl?”

Je eigen stijl vormen, het is ontzettend lastig. In deze wereld wordt je nou eenmaal beïnvloed, maar het kan, je kunt jezelf nog zijn, het is alleen wel moeilijk. Ik krijg er vaak opmerkingen over, over dat mensen graag ook zichzelf zouden willen zijn, dat ze het zo knap vinden. Ik herken het eigenlijk helemaal, niet lang geleden was het voor mij ook onmogelijk om te dragen wat ik wou. Maar nu ik op deze school zit waar iedereen elkaar accepteert en respecteert kan ik dragen wat ik wil en dan zou ik nog niet opvallen, in een giraffen one-sie of mijn haar weer roze, het maakt allemaal niets meer uit. In tegenstelling tot in dit dorp waar ik in woon, een verschrikkelijk dorp waar iedereen op elkaar let en waar er meteen over je geroddeld wordt als je anders bent. Whatever,,,

Mijn stijl is niet echt over één kam te scheren (zo zeg je dat toch haha), ik combineer vintage met een beetje een stoere outfit, ik kan heel meisjesachtig gekleed zijn met bloemetjes en pastelkleurtjes maar ik kan ook met kruisjes, Creepers en ladders in mijn panty lopen.

In DIT artikel vertelde ik over fashion items die ik niet mooi vind, zo houd ik niet van enorme plateauzolen maar houd ik wel van de bescheiden creepers, ik houd niet van gangsterschakelkettingen maar wel van vrouwelijke schakelkettingen, een beetje dubbel maar om toch nog even duidelijk te zijn.

Vandaag een paar items die ik zeker vaak draag!

 Wat is nou jullie stijl, wat dragen jullie het meest en wat vinden jullie nou echt afschuwelijk?

Leave a Reply

Your email address will not be published.