Instagram, teken ik jou?

Home / OVERIG / Instagram, teken ik jou?
Een paar dagen geleden plaatste ik een foto van een klein tekeningetje van mij in een giraffenonesie, ik probeerde wat uit met waterverf en maakte in mijn dummy een paar vreemde tekeningetjes met waterverf en een fineliner. Een paar poppetjes en die plaatste ik op Instagram met de vraag of het jullie leuk leek als ik wat volgers ging natekenen. Normaal krijg ik op zo’n foto/vraag zo ongeveer 20 reacties, maar het liep iets anders. Al gauw waren het 100 reacties en er kwamen steeds meer bij. Superleuk natuurlijk, maar na 10 tekeningetjes geplaatst te hebben, twijfelde ik toch wel een beetje, het is niet leuk om een heel Instagram account met tekeningen te hebben, dat zouden mijn volgers vast ook vervelend vinden. Ik besloot na jullie reacties een nieuw Instagram account te maken; Muchabenl, daar plaats ik kleine tekeningetjes van jullie op, iedereen kan daar reageren, het enige wat je hoeft te doen voor een tekeningetje is me volgen en te reageren. 
Van 100 ging het naar 200 en elke minuut lijkt er wel iemand bij te komen, heel leuk maar ik zie niet meer wie er eerder was dan de ander, ik zou het liefst iedereen natekenen natuurlijk, maar of dat gaat lukken?
Volg muchablenl & Muchables en laat een reactie achter voor een tekeningetje van jou, het is wel handig om je account op openbaar te hebben/zetten. Wat vinden jullie ervan? En vinden jullie het leuk om te zien op mijn blog?

Leave a Reply

Your email address will not be published.