Some people never change, and you just have to accept that

Home / OVERIG / Some people never change, and you just have to accept that

  Gisteren zagen jullie mijn artikel over de portfolio week, vandaag de outfit die ik droeg tijdens 1 van de expositiedagen. Mijn oversized trui en daaronder mijn blouseje, oh wat houd ik toch van kraagjes en oversized kleding, Peter Hahn Webshop heeft ook geweldige blousejes, vooral de bloemetjes kraagjes vind ik superleuk omdat ik die nog maar weinig in mijn kast heb hangen! Binnenkort nog een shoplog van de blousejes die ik gescoord heb de laatste tijd!

In ieder geval is dit een achtergrond die volgens mij niemand heeft voor haar outfits haha. En dan de laatste foto, een vreemde outfitfoto zul je vast denken.. Mijn leraar (geen idee of hij dit leest) zei dat ik altijd hetzelfde op outfitfoto’s poseer, dus eens wat anders, een liggende foto, niet voor herhaling vatbaar want het is nog awkwarder haha!

 Blouseje & trui – onbekend | schoenen, hoedje & rok – H&M. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.