Slapen in een kartonnen tent / introductiekamp!

Home / Personal / Slapen in een kartonnen tent / introductiekamp!
Slapen in een kartonnen tent / introductiekamp!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Afgelopen week was mijn tweede officiële week op kunstacademie Minerva, om deze 2de week te beginnen gingen we met 180 nieuwe studenten op kamp in Elp. Dit introductiekamp duurde 3 dagen, 3 dagen die in het teken stonden van elkaar leren kennen. Allereerst gingen we met zijn allen met de trein vanuit Groningen naar station Beilen, vanuit daar werden wij met een pendelbus naar “camping Minerva” gebracht. Onze spullen bleven in een kar liggen en wij begonnen met de eerste workshops en lezingen. Toen wij ‘s avonds uiteindelijk op de camping waren waar wij zouden gaan overnachten, moesten wij allemaal een eigen plekje zoeken om onze tent neer te zetten.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Eenmaal toen wij een mooi plekje bemachtigd hadden met een groepje, was het tijd om de tentonderdelen op te halen en de kartonnen tent in elkaar te zetten. De kartonnen tent in elkaar te zetten, kartonnen?? Jep een tent gemaakt van karton, ook wel een kartent genoemd. Deze tent wordt onder andere gebruikt voor festivals en misschien heb jij er ook al wel eens in geslapen? In ieder geval na een tijdje hadden wij onze kartent in elkaar gezet en “ingericht”.

Camping Minerva kunstacademie

We sliepen op een camping waar binnenkort (deze week?) een festivalletje zal plaats vinden, we kregen biologisch goed eten, iets wat je vaak niet van een kamp gewend bent. En de sfeer was zo ontzettend geweldig! Na 3 dagen kwam ik helemaal gesloopt maar voldaan en zonder slaapzak thuis, want die ben ik verloren onderweg haha.

Camping Academie Minerva

Oh en voor degenen die het zich afvragen, de tent is tot 4 dagen waterbestendig want het karton neemt geen water op. 🙂 Bizar he!

Camping Minerva

Kortom het waren leuke dagen, interessante lezingen en workshops maar het allerleukste vond ik toch wel onze slaapplaats, hoe gek dat ook klinkt haha.

Camping Minerva

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Heb jij ooit al eens in een kartonnen tent geslapen of heb je er ooit al eens van gehoord? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.