Photodiary vakantie & start kunstacademie!

Home / Personal / Photodiary vakantie & start kunstacademie!
Photodiary vakantie & start kunstacademie!

PicMonkey Collage3

Het is bijna precies 2 maanden na mijn laatste photodiary, 2 maanden waarin ik alles behalve heb stilgezeten. Zo werkte ik 5 weken in Duitsland en begon dan eindelijk school weer. Mijn introductieweken zitten er alweer op en vanaf maandag begint het echte schoolleven. Ik ben zo benieuwd naar de komende tijd, maar het kan niet anders dan dat het leuk gaat worden.

Sinds kort heeft Instagram ook een nieuwe functie, ik noem het de snapchat functie haha. Een functie die ik heel leuk vind en wat ik ook echt een toevoeging aan de app vind. Ik had zelf niet veel met Snapchat maar houd wel enorm van (veel) foto’s delen. Later deze week komt er dus ook een apart artikel online met de foto’s die ik van mijn instagram story’s heb opgeslagen. Maar voor nu komen er in dit artikel al genoeg leuke foto’s voorbij!

Instagram: Muchables & Muchablenl

PicMonkey Collage 5

Mijn webshop is weer open, de kaartenverkoop is weer begonnen / ik verfde mijn haar weer grijs / ik schreef een uitgebreid artikel over de twinmarkers van de Action!

PicMonkey Collage-10

Het grootste gedeelte  van deze photodiary waren foto’s van mijn tijd in Duitsland waar ik werkte in een animatieteam. Ik heb hier al een artikel over geschreven met heel veel foto’s, maar toch had ik nog lang niet alles gedeeld. Als ik deze foto’s weer terug zie krijg ik weer zo’n ontzettend fijn gevoel.

PicMonkey Collage2

1 van de dingen waar ik mij enorm op verheugde wanneer ik weer thuis zou zijn, was dat ik weer met al mijn materialen kon tekenen. Wanneer je animatiewerk doet ben je al lang blij als je even op je mobiel kan kijken, laat staan dat je tijd vind om lekker voor jezelf te tekenen. Ik heb deze afgelopen 3 weken dus volop getekend en 1 van mijn dummy’s eindelijk vol gemaakt!

PicMonkey Collage4

In juli kreeg ik na 4 jaar mijn diploma en ging ik naar de expositie van de toen afstuderende kunstacademie studenten. In augustus ging ik gecoachen met mama, gingen wij naar het Noorderzon en plukten wij veldboeketten. En in september kampeerde ik in een tent gemaakt van karton.

Ik vind het zelf altijd heel leuk om zulke overzichtjes weer te zien, ook omdat je toch nog wel veel dingen vergeet, al denk je dat dat niet gaat gebeuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.