Kom ik nog terug?

Home / OVERIG / Kom ik nog terug?
Kom ik nog terug?

Langer dan een maand geleden is het alweer dat ik voor het laatst hier een artikel heb geplaatst, ik vind het zelfs “moeilijk” om een begin te maken van dit artikel. Waar ben ik geweest, wat heb ik gedaan en waarom heb ik niets geplaatst?

Om eerst maar te beginnen met dat school weer begonnen is, ik had het een beetje onderschat en eerlijk gezegd kan ik er nog niet aan wennen hoe mijn leven “veranderd” is. Dat klikt raar maar daar komt nog een artikel over! Kortom: school viel mij tegen en ik dacht dat alles weer hetzelfde zou gaan als in klas 2, maar dat had ik natuurlijk al wel kunnen weten van te voren.

Punt 2, waar ben ik de afgelopen tijd geweest? Buiten het feit dat ik dus weer naar school ging, ben ik ook 2 weken op vakantie geweest naar Tenerife, ik ben nu precies een week terug en kan niet wachten om de foto’s deze week nog te delen met jullie!

En het laatste puntje: waarom heb ik niets geplaatst? Ik had er weinig “zin” in, dat klinkt vaag maar ik had niet meer hetzelfde plezier in bloggen als 2 jaar geleden. In een korte tijd is er best veel veranderd in de blogwereld, of nou ja zo voelt het. Met mijn blog wil ik het een beetje omgooien, onder andere (ja ik zeg het nog steeds) overstappen op WordPress en een nieuwe hosting afsluiten (ook al heb ik mijn huidige net betaald)..

Meer vertel ik in de komende nieuwe artikels! Er zullen nog een paar “oude” artikels online komen en de komende 2 weken ga ik het nog redelijk druk krijgen met een beoordelingsweek en een reisje naar Polen, maar het komt goed en binnenkort ben ik hopelijk weer volop actief!

Trouwens, het is echt bizar dat mijn bezoekersaantallen nog steeds oplopend zijn! Bedankt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.