Let’s barbeque!

Home / OVERIG / Let’s barbeque!
Let’s barbeque!

Wow, ik was nogal gedesoriënteerd, ik had mijn photodiary artikel geschreven en ingepland en ineens kom ik erachter dat het vandaag zaterdag is en geen zondag. Omdat we één dag eerder vrij zijn van school was ik er van overtuigd dat het zondag was, alleen maar beter dat dat het niet is want als ik vandaag tijd kan vinden naast al mijn deadlines dan ga ik eindelijk weer naar de kringloop, whaaah! 😀

Donderdagavond hadden we als afsluiter van dit jaar een barbecue met de klas bij onze mentor. Maar een stukje verderop woonde hij en in zijn achtertuin zouden we kunnen zitten met een hele klas. Eenmaal daar aangekomen had hij inderdaad meer dan gelijk want de tuin was megaa! Ik ben niet zo’n heldin met vlees dus ik nam mijn eigen eten mee, dus we hebben lekker gegeten, gekletst en verstoppertje gespeeld! Ik ben altijd de enige die niet drinkt en dat maakt het extra grappig om dan bijvoorbeeld verstoppertje te gaan spelen haha. Toen ik door de bossen heen ging rennen ben ik wel lek gestoken door beesten maar ik heb het ervoor over gehad want uiteindelijk heb ik niet verloren YES!

Ondanks dat ik altijd mijn camera mee naar toe heb, vergeet ik foto’s te maken. Maar het gaat er gelukkig om dat het heel gezellig was. Bij deze; bedankt Henk!

Jajaa wel eerlijk de zoeker uitkiezen zo..

Leave a Reply

Your email address will not be published.