Photodiary week 24

Home / OVERIG / Photodiary week 24
Photodiary week 24

Op dit moment voel ik me echt een hele slechte blogger. Moed om te schrijven kan ik niet vinden, terwijl ik heel veel te vertellen heb, maar met de drukte van alles lukt het me niet. Mijn bezoekers en reactieaantallen zijn 3maal verminderd omdat iedereen ook wel merkt dat mijn blog op een nogal lager pitje staat. Ik zei ooit dat als het met mijn blog slecht gaat dat het met mij ook slecht gaat, dat is overigens niet helemaal waar maar ik heb wel het gevoel alsof ik faal en dat is naar. Over een week heb ik vakantie, ik heb er helemaal geen zin in, de leukste twee jaar school zijn voorbij en dat voelt niet fijn. Ook in de vakantie gaat het druk worden, misschien nog wel drukker. Op dit moment doe ik ‘s middags na school een middagdutje tot dat we gaan eten, maar straks op stage is dat niet meer mogelijk, hoe ga ik mijn blog daarnaast nog volhouden?

Ik ga ervoor zorgen dat ik weer regelmatiger ga uploaden en posten, ik mis het enorm en er mist nu zo’n 30% van mijn leven haha. Ik beloof dat mijn blog over een tijdje een make over krijgt en ik alvast heel veel ga inplannen voor mijn stage o.a. 🙂

Maar vandaag mijn photodiary van vorige week want helaas kwam ik daar gisteren niet aan toe!

 Stratenvolleybal bij mama kijken | watermeloenen & school

 Essy is uit het circus ontsnapt | gezellig gelogeerd, zo lang geleden!

 Mooie graffiti onderweg | aankoopjes, oeps

 Onze stage naar Mallorca is waarschijnlijk zeker, woehoee | zo leuk bij de HEMA

 Portfolio klaar gemaakt en ingeleverd | voetbal,, en ja hoor ik had het weer helemaal verkeerd voorspelt

Ontbijt, oghh | zo leraar zo leerlingen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.