Let’s cry, Let’s swim, Let’s everything

Home / OVERIG / Let’s cry, Let’s swim, Let’s everything
Vandaag ben ik de hele dag op school, tot 9 uur. Terwijl ik dit typ ben ik ook op school, straks bezig met mijn portretten, misschien wat aquarelleren of gewoon wat tekenen. Met de open dagen is de school ineens heel netjes, normaal is die nooit zo netjes en schoon, maar dinsdag is het vast gauw alweer een bende. Met de open dagen is het hier super gezellig en we kunnen gewoon doorwerken terwijl we uren krijgen ervoor (laat maar, beetje onduidelijk haha). Mijn artikel is helaas ook laat.. ik ben gisteren tot 12 uur bezig geweest om mijn stopmotion af te maken en uiteindelijk is dat niet gelukt en ben ik gewoon helemaal vergeten om een artikel in te plannen. maarja beter laat dan nooit toch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.