Nobody cares until it’s too late

Home / OVERIG / Nobody cares until it’s too late

Als ik bij mijn oma in Emmen ben, is het standaard dat mijn moeder en ik even naar buiten gaan om outfitfoto’s te maken. Mijn hoedje heb ik steeds minder vaak op in de winter, een muts is warmer en als het hard waait waait mijn hoedje weg haha.

Terwijl ik dit typ zit ik bij rekenen haha, boven me zijn ze aan het zingen, voor me speelt er iemand CandyCrush & Sims, naast me kijkt iemand Adventure Time en weer iemand anders zit te tekenen. We zijn zo’n productieve klas, en ik ben ook heel blij als deze periode afgelopen is! Nog even 3 daagjes bikkelen om de deadlines te halen en dan is deze periode wat betreft werken weer voorbij, nu maar hopen dat mijn beoordelingen een beetje oké zijn.

 Jurkje, hoedje – H&M | vest – kringloop | ketting – sieradenkistje.nl | schoenen – Sammydress.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published.