Let’s sit in public, with ice cream all over our faces

Home / OVERIG / Let’s sit in public, with ice cream all over our faces
Let’s sit in public, with ice cream all over our faces
Ohh! Ik ben echt helemaal in love met de gedichten van Keaton Henson, zo mooi, zo diep, zo eerlijk en o zo waar. Zeker de moeite om even te lezen. Kayleigh liet het me lezen en aaaah, zijn zinnen zijn stuk voor stuk prachtig, ik gebruik ze erg vaak voor mijn titels voor mijn blog. 🙂 
Deze periode zijn Hanneke en ik bezig met een fotografie project, elke dinsdag gaan we gevoelens fotograferen. Er komt nog wel eens een artikel over als het project klaar is, tijdens het fotograferen kon Nikki (mijn model voor die dag) nog mooi even outfitfoto’s voor mij maken. 

 Jurkje – Persunmall.com | vest – NewLook | schoenen – Sammydress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.