It takes courage to grow up and become who you really are

Home / OVERIG / It takes courage to grow up and become who you really are

 Ik kreeg een mailtje dat er een reactie geplaatst werd onder mijn filmpje, met de vraag of ik serieus eeen one-sie aan ging doen naar school. Ik zag het als een soort uitdaging, want ik had het al eerder gezegd maar toen was ik hem vergeten! Ik nam hem mee naar school en deed hem daar aan, onderweg.. hmm nee daar heb ik het lef niet voor, in mijn dorp jezelf zijn is moeilijk, laat staan in een one-sie rondlopen, iets te ver met “jezelf zijn”.

Maar oh,, wie ben je eigenlijk? Ik weet het nog lang niet, nog steeds op zoek naar je eigen mening, je eigen stijl, het is lastig om je in deze wereld te ontwikkelen, teveel meningen van anderen die beïnvloeden. De meningen van anderen doen me nog steeds veel, ik durf wel veel maar aan de andere kant ben ik ook een enorme schijterd. Een one-sie dragen op school, het is zo fijn, serieus. Ik voelde me er echt thuis in haha, het was wel enorm warm want ik had er nog een trui onder en een thermolegging.

Ik wou een heel verhaal typen over “jezelf zijn” maar ik dwaal altijd af, als jullie dat nog zouden willen lezen dan hoor ik het wel hih.

Wees jezelf en zorg ervoor dat je een afdruk maakt in anderen hun leven, zo zul je nooit vergeten worden, zorg ervoor dat je trouw blijft aan jezelf en je trots kunt zijn als je later terug kijkt.

Geweldige klasgenootjes Nicole. Hilde en op de achtergrond Hanneke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.