Meeting Utrecht & eerste keer filmen in de achtbaan

Home / OVERIG / Meeting Utrecht & eerste keer filmen in de achtbaan
Meeting Utrecht & eerste keer filmen in de achtbaan
Het was alweer een tijdje geleden dat ik naar een bloggersmeeting ging, in de winter is het al gauw lastig omdat het toch wel fijn is om te picknicken (en shoppen gewoon echt niet gaat met een grote groep). Dit keer hadden we een meeting in Utrecht, toevallig was er net op dat moment ook kermis. Via de bloggersfacebook groep was er een meeting georganiseerd en omdat ik die dag naar de fashionweek ging kon ik die dag ook heen. Ik sliep de nacht ervoor bij Kim en helaas kwamen we te laat want ja we hadden tot 4 uur in de nacht gepraat en om nou om 10 uur op te staan lukte niet helemaal. Het was op een zondag en konden we zo snel geen eten meer kopen, jammer. Het was leuk om nieuwe meiden te ontmoeten en om sommigen eindelijk weer te zien!
Nadat ik uit Mallorca terug kom wil ik een meeting organiseren in Groningen (als het slecht weer is bij mij in huis), het lijkt me leuk om het dan op mijn blog te zetten want ik hoor zo vaak; had ik dat maar geweten, had me ook leuk geleken om te komen. Helaas moet ik nu alle lieve bloggers 2 maanden niet zien (dat klinkt zo lang, ook al had sommigen had ik al een jaar niet gezien haha).

Leave a Reply

Your email address will not be published.