Mijn 2015 in illustraties!

Home / Creative / Mijn 2015 in illustraties!
Mijn 2015 in illustraties!

Ik ben misschien een beetje laat met het plaatsen van mijn jaaroverzicht van 2015, maar beter laat dan nooit! 2015 was het meest geweldige jaar van mijn leven, daarom kostte het ook wat tijd om dit artikel te maken. Mijn echte hoogtepunt van dit jaar is toch wel mijn reis naar Canada en ook 8 weken animatiewerk deze zomer vond ik geweldig. Natuurlijk laat ik jullie in dit artikel alleen de leuke dingen zien, er zijn er ook mindere dingen gebeurd zoals het overlijden van een familielid en ziekten, maar hier ga ik het in dit artikel niet over hebben.

Vandaag neem ik jullie door middel van illustraties weer mee door mijn jaar!

1. 01-01.png kopie
Natuurlijk, traditiegetrouw weer het jaar beginnen met de nieuwjaarsduik!
2. 11-01 kopie
In het schooljaar 2014/2015 moest ik een jaar stage lopen, meehelpen met een documentaire over een tijdschrift was 1 van de 5 stages.
3. 23-01 kopie
Ik was nog nooit in het Van Gogh museum geweest, hoe tof is het dan om daar naar een show te gaan!
4. 17-02 kopie
Het stond al een tijdje op ons lijstje en op 17 februari gingen Jessy en ik gezellig een dagje naar Antwerpen.
5. 20-02 kopie
Voor sommigen geen speciaal moment, maar ook al waren de plannen voor Canada nog niet 100% zeker, ik moest en zou naar het buitenland dit jaar. Zo kocht ik snel een paspoort zodat hij op tijd klaar was voor wanneer ik impulsief weg zou willen.
6. 07-03
Elk jaar was ik te laat met het bezoeken van de open dagen van Minerva, eindelijk lukte het mij eens om bene te gaan! Een heel fijn sfeertje hangt er.
6. 18-03 kopie
Jaa! Nog net voordat ik weer een maand weg zou gaan mocht ik voor het eerst stemmen!
7. 23-03
Het klinkt een beetje gek maar als ik weer terug denk aan mijn reis naar Canada krijg ik bijna tranen in mijn ogen. Ik heb daar zo ontzettend genoten en ik voelde me zo gelukkig daar. Tuurlijk heb ik me daar ook enorm rot gevoeld maar het was de meest geweldige ervaring van mijn hele leven. (oh de adelaar lijkt trouwens op een meeuw maar ach haha).

 

8. 06-05
Ik heb al heel wat youtube of boogmeeting bijgewoond, maar nog nooit had ik via Instagram mensen ontmoet. Een enorm gezellige dag had ik in Amsterdam bij een Instagram meeting!
9. 19-05
Het stond al zo lang op mijn bucketlist: figureren in Spangas, toen dit jaar weer niemand mee wou besloot ik om in mijn eentje het eens te gaan doen. Ik kon weer iets afvinken, Yes!

11. 24-06Ook in 2015 ging ik weer naar de DYTG, helaas vond ik het deze keer veel te druk maar wel heel gezellig.

10. 13-06
Nog iets wat al een hele lange tijd op mijn bucketlist stond, op een kameel rijden! Of nou ja een dromedaris was ook goed haha. Ik ging gezellig met mijn ouders een weekje naar het prachtige eiland Lanzarote.
12. 01-07
Sophie had voor Fleura een verrassingspicknick geregeld, met een aantal van de vorige Instagram meeting spraken we weer af in Amsterdam.
12. 04-07 kopie
Al eerder in het jaar had ik een trainingsweekend gehad en had ik al op een andere camping gewerkt. Toch is de tijd op ‘T Rheezerwold mij goed bijgebleven met mijn geweldige collega Vicky.

13. 16-07Tussen alle drukte door was ik ook dit jaar weer vrijwilliger op het festival Art Carnivale.

14. 21-07 kopieZomerfeesten! Mijn afgelopen jaren lijken een beetje hetzelfde als het gaat om bepaalde evenementen. Zo konden de zomerfeesten ook niet ontbreken aan de evenementen van dit jaar. Jessy en ik mochten bloemen gooien van een brug, het was zo leuk en ohh zo’n fijn sfeertje!

15. 25-07 kopie
Ik zou 2 weken vrij hebben in de zomervakantie, maar toen ik werd gebeld of ik een week eerder wou beginnen met animatiewerk, kon ik geen nee zeggen. Na een lange reis kwam ik aan in Duitsland waar ik 3 weken heb gewerkt op camping Teutoburgerwald. Ik werkte daar samen met Larissa en heb het zo leuk gevonden, geweldige camping en gasten.
16. 15-08 kopie
Ik reisde van de camping in Duitsland ‘s nachts naar huis waarna ik de volgende dag gelijk begon op een camping op Ameland. Hoewel ik al enorm moe was na 6 weken animatiewerk, heb ik toch nog 2 leuke weken gehad.
17. 06-09
Om een paar vrienden na een lange tijd weer te zien, ging ik naar de DYTG meetup in Eindhoven. Heel leuk!
18. 09-09
Na lang twijfelen besloot ik om eindelijk mijn haar af te knippen om te doneren, nog steeds denk ik dagelijks: ik mis mijn oude lange blonde haren. Maar spijt heb ik dan weer niet, dat iemand nu iets gaat hebben aan mijn haar doet me goed.
19. 19-09
Er was een hele grote meeting met een paar honderd man geregeld in Utrecht, ondanks de drukte vond ik het zo leuk om sommigen voor het eerst te ontmoeten maar ook om weer oude vrienden te zien.

21. 20-10Eigenlijk elk jaar ga ik samen met mijn ouders in Oktober naar 1 van de Canarische Eilanden, dit jaar besloten we om naar Tenerife te gaan. Ook een heel mooi maar ander eiland!

20. 18-10 kopie
Het lastige aan de herfst of winter is dat meetings vrijwel altijd binnen moeten. Maar nee, iemand kwam met het geweldige idee om gezellig te picknicken in Oktober, allemaal een dikke trui aan en een kop thee mee. Uiteindelijk viel het natuurlijk enorm mee met de kou, gelukkig.
22. 25-10
Hanneke vroeg mij of het mij leuk leek om naar een longboard meeting te gaan in Groningen. Met een groepje long/skateboarders gingen we borden in Groningen.
23. 03-11 kopie
Enorm impulsief boekte ik voor 20 euro vliegtickets naar Polen, hoewel het allemaal wat anders verliep dan gepland, was het toch een toffe ervaring. Samen met Laura hebben we Gdansk verkend!
24. 19-12 kopie
Natuurlijk niet de laatste toffe ervaring van dit jaar, maar wel de laatste voor dit artikel. Samen met Luna gingen we in een kerstmannenpak na sluitingstijd 5KM door de Efteling rennen. Zo’n geweldige ervaring ook.

Ik ben nog een heleboel leuke dingen vergeten in deze lijst, maar zoals je wel kunt zien en lezen heb ik zo’n leuk jaar gehad, ik kan nauwelijks beseffen dat dit allemaal in één jaar gebeurd is. Ik heb zoveel leuke dingen mogen meemaken en zoveel lieve mensen mogen ontmoeten.

Ik hoop dat 2016 net zo geweldig mag worden als 2015 en bij deze wens ik jullie allemaal nog een heel fijn 2016!

Leave a Reply

Your email address will not be published.