Mijn aquareltekeningen

Home / OVERIG / Mijn aquareltekeningen

 Ik twijfel vaak of ik dit soort artikels wel zou plaatsen, Instagram is wat dat betreft handig want daar gooi je er een filter overheen en het is mooi haha. Vandaag heb ik een portfoliobespreking (waarbij je je werk laat zien van afgelopen weken), we hebben dit blok elke maandag les in aquarel gekregen. Ik was er heel benieuwd naar en het leek me erg leuk. Maar het viel erg tegen, het was erg moeilijk omdat je het niet meer uit kan wissen, dat was nogal wennen.

De eerste 3 lessen waren leuk, de rest waren wat minder. Ik houd van priegelen in een tekening maar helaas moesten we toen 3 schetsen maken in één les wat voor mij onmogelijk was. Ik was blij met mijn werk tot de eindbespreking, ik teken/schilder altijd alles na, ik heb zelf wel leuke ideeën maar om die uit te werken is lastig en vaak mislukt dat. Ik kan er slecht tegen als ik heel lang met iets bezig ben geweest, dat het uiteindelijk mislukt, maar dat hoort er helaas bij.

Soms is het lastig om in een klas met veel talenten te zitten, natuurlijk heeft iedereen zijn/haar eigen talent maar om die te ontdekken is lastig en sommigen zijn overal goed in. Het frustreert als jou iets niet lukt en een ander al 10 mooie tekeningen heeft gemaakt.

Ik heb onwijs veel op mijn tekeningen aan te merken, dat heeft iedereen, terwijl een ander die fouten niet ziet. Daarom heb ik vaak dat ik tekeningen en schetsen niet laat zien omdat het vaak voelt alsof ik gefaald heb (wat helemaal niet altijd waar is). 
“Kraak jezelf niet af en geloof in jezelf”, moeilijker dan gedacht. 
Als je outfitfoto’s plaatst ben je soort van “kwetsbaar”, anderen kunnen alles anoniem over je zeggen en reageren, hun mening maar soms erg hard. Niet bloggers zullen zich misschien afvragen waarom iemand die geen model is een “website” aan maakt om daar vervolgens elke week 20 foto’s van zichzelf te plaatsen? “Blijkbaar vind je jezelf dan zo mooi”.. een mening van iemand, en op zich slaat dat nergens op want door outfits op internet te plaatsen inspireer je anderen en laat je je horen. Wat ik hiermee wil zeggen, is dat ik geen tekeningen plaats om te kunnen horen wat er goed en slecht aan is, ik wil laten zien dat als je maar lang genoeg oefent je vanzelf kunt bereiken wat je wilt bereiken. 
Dit is een begin, ik had 2 jaar geleden niet gedacht dat ik dit al ooit zou kunnen maken haha. Binnenkort kan ik wel een artikel maken over wat je in 1,5 jaar kunt leren!  
Dit kan iedereen, het is niet bijzonder maar daar gaat het ook niet om.
 Laat me weten of jullie dit soort artikels (met minder tekst haha) vaker willen zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published.