Expositie | portfolio week

Home / OVERIG / Expositie | portfolio week
Gisteren had ik mijn portfolio bespreking, een voldoende maar toch niet tevreden over dit blok. Vandaag heb ik een dagje vrij die ik goed kan gebruiken om mijn kamer te veranderen. Vrijdag nog een dagje naar school om te “helpen” bij de expositie, en dan die week erop begint er gelukkig weer een nieuwe periode! 
Ik kreeg veel leuke reacties op het artikel van gisteren, ik zal proberen meer van dat soort artikels online te zetten! Ik heb helaas deze periode geen mooi werk gemaakt waar ik trots op ben, dus dat zullen jullie hiertussen ook niet zien aangezien er niet bij staat wat van mij is haha. Mijn portret van mezelf is nog niet klaar, daar ga ik nog mee verder, binnenkort (hopelijk) daar meer over!
Er hangt werk van de eerste, tweede en vierde jaars. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.