Mijn vakantie op Tenerife!

Home / Travel / Mijn vakantie op Tenerife!
Mijn vakantie op Tenerife!
Dat ik geen held ben in het snel plaatsen van ervaringen is al wel bekend, vooral met vakanties of uitstapjes maak ik altijd zoveel foto’s dat het soms een aantal weken (tot maanden) duurt voordat ik er een artikel over heb geschreven. Ook nu weer, ik kwam namelijk 2 weken geleden terug van mijn vakantie op Tenerife samen met mijn ouders.
1 keer had ik eens niet de ‘stress’ van het inplannen van artikels voordat ik weg ging, omdat ik op dit moment alleen maar bezig ben met een nieuwe start van mijn blog ben ik eigenlijk weinig met het schrijven van artikels bezig.
Maar zoals ik 4 jaar geleden zou zeggen; “waarom zou je foto’s maken als je ze niet kunt delen?” hoewel ik daar nu wel anders over denk kan ik het toch niet laten om het mooie Tenerife met jullie te delen!
Morgen vertrek ik voor een paar dagen naar Polen (vandaag dat ik dit artikel nu online wil zetten omdat ik de foto’s van daar en hotspots supergraag met jullie wil gaan delen).
Maar goed, nu over de vakantie, ik heb heerlijk 2 weken lang niets gedaan en in de zon geleden. Hoewel ik wel redelijk veel heb gereisd het afgelopen jaar, waren dat voornamelijk doe-vakanties, werk of stage. Om dan 1 week met de auto op pad te gaan en 1 week lekker met 44 graden in de zon te liggen, is niet verkeerd.
Waarschijnlijk krijg ik de vraag of ik niet naar school hoef? Voor de 2 weken in Tenerife heb ik vrijstelling gekregen vanwege de baan van mijn vader. En de komende 2 weken heb ik alweer zomaar random vrij? Waar ik niet zo blij mee was maar het gaf me wel de kans om naar Polen te gaan, lekker impulsief haha.
Nu eerst de foto’s van het prachtige eiland Tenerife! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.