Mijn vakantieplannen!

Home / OVERIG / Mijn vakantieplannen!
Mijn vakantieplannen!

Hoewel ik niet echt het gevoel heb gehad dat dit jaar een schooljaar is geweest, heb ik volgens mij nu vakantie! Echt duidelijkheid krijg ik er niet over en ik heb verder ook geen informatie gekregen of ik nu nog naar school moet of niet. Ik ga er in ieder geval niet vanuit, alleen volgende week dinsdag nog een afsluiting en voor mij is de vakantie dan vanaf nu begonnen. Al heb ik stiekem al een hele tijd “vakantie” omdat ik tussen mijn stages op vakantie ben geweest of thuis.

En nu ik dan zogezegd vakantie heb, heb ik natuurlijk ook al een aantal plannen gemaakt voor deze vakantie. Zo twijfelde ik over wat ik deze vakantie zou gaan doen, backpacken of toch maar werken? Vandaag deel ik mijn vakantieplannen met jullie!

Na mijn reis naar Canada was mijn bankrekening toch wel een beetje leger, dus besloot ik om deze hele vakantie te werken. Ik zag het al voor me: op een camping in Spanje, Portugal, Turkije of misschien wel ergens anders. Helaas toen ik ook daadwerkelijk de keuze had gemaakt om animatie werk te gaan doen, zaten alle campings in het buitenland al vol. En dus ging ik voor mijn backup plan: in Nederland op een camping werken, ik “solliciteerde” en werd aangenomen voor deze vakantie om te werken op een camping in Nederland!

Ik had eerst het plan in mijn hoofd om 6 weken te gaan werken, maar toen ik anderen had gevraagd naar hoe lang zij zouden gaan, werd het al snel duidelijk dat 6 weken te zwaar zou zijn. En dus maakte ik er 4 van, zodoende ga ik volgende week vrijdag eerst 2 weken werken op een camping in Heemserveen.


En zoals jullie al hebben kunnen zien op de eerste foto, heb ik al een animatie shirt en een tas gekregen op het vorige weekend dat ik werkte. Stiekem was ik eerst een beetje bang voor de outfit die ik aan zou moeten, gelukkig bestaat er tegenwoordig wel stijlvolle werkkleding, maar je weet maar nooit. Het was eerst nogal een dingetje wat betreft het niet dragen van broeken, een rokje is niet handig maar gelukkig vonden ze het prima. Nu houd ik er nooit van om 2 dagen achter elkaar dezelfde outfit aan te moeten, maar achteraf denk ik nu dat het wel heel handig is dat mijn eigen kleding niet kapot of vies wordt.

Voor week 30, direct na die 2 weken werken wil ik naar Nijmegen voor de zomerfeesten, want ook dit jaar wil ik ze niet missen natuurlijk! Na de zomerfeesten wil ik net als de 2 afgelopen jaren weer 3 dagen vrijwilliger zijn op Art Carnivale, om vervolgens 1 week thuis te zijn en dan weer 2 weken te werken op een andere camping. Al met al ben ik tot en met week 33 volgepland, als het goed is heb ik dan nog 2 weken vakantie waarin ik misschien een leuke citytrip wil doen, of misschien kies ik er wel voor na zo’n impulsief jaar om eventjes thuis te blijven.

Tot zover mijn planning voor de komende vakantie, ik heb er superveel zin in, maar stiekem na een jaar heb ik ook wel zin in school.

Wat zijn jullie vakantieplannen? 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.