Vakantie Lanzarote!

Home / Travel / Vakantie Lanzarote!
Vakantie Lanzarote!
Afgelopen week was ik samen met mijn ouders op vakantie naar Lanzarote! Op Instagram heb ik al een aantal (aantal uh *kuch*) foto’s geplaatst van Lanzarote, maar uit de 700 foto’s heb ik er nog een heleboel gekozen die ik met jullie op mijn blog wil delen!
Ik was nog nooit eerder op Lanzarote geweest maar had van te voren al gehoord dat het eiland wat betreft natuur niet mooi was, het is een vulkanisch eiland maar dat maakt het niet minder bijzonder. Het eiland was door de lava alles behalve groen, maar om een keer het vulkanische landschap mee te maken is erg leuk en apart. We hebben 1 dag een fiets gehuurd en 3 dagen een auto.
Nadat we in Mallorca gezien hebben hoeveel je van een eiland kan zien wanneer je een auto huurt, hebben we er dit jaar voor gekozen om vaker een auto te huren, zo zie je veel meer van een plaats!
Ik heb een mooie vakantie gehad en heb weer genoten van de mooie uitzichten en de mooie plek, deze week komt er nog een ander artikel en een vlog online van deze vakantie! Lanzarote is zeker aan te raden om eens te bezoeken, vooral het kameel rijden was een hoogtepunt!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.