Morgen vertrek ik een maand naar…

Home / OVERIG / Morgen vertrek ik een maand naar…
Morgen vertrek ik een maand naar…
Ik betrapte mezelf erop dat ik nog steeds geen artikel had geschreven over wat ik de komende maand ga doen! Morgen vertrek ik voor een maand naar Barcelona, dit keer in mijn eentje wat het extra spannend maakt. Ik ga stage lopen bij de kunstenaar Armando Mesias, wat ik bij hem voor werk mag doen en wat ik er ga leren, ik laat me verassen.
 Deze week was erg stressvol omdat ik woensdag nog geen kamer had, wat betekende dat ondanks dat ik mijn tickets al geboekt had, ik alsnog niet heen kon, of nou ja mocht. Gelukkig na 30 mailtjes heb ik maar wat berichtjes gestuurd via Whatsapp, en ik kreeg positief antwoord! Ik kreeg de kamer die ik wou, ik kan niet wachten om de foto’s van mijn kamer te delen! 
Morgenvroeg, om half 10 ga ik weer de lucht in, en na ongeveer 2 uur ben ik al in Barcelona Girona, daarna nog 2 uur met de bus. Het gaat spannend worden, niet alleen voor mij maar ook voor mijn ouders. Ik hoop dat alles morgen goed verloopt, ik ga jullie op de hoogte houden!

 Deze bovenstaande foto’s zijn anderhalve week geleden gemaakt in Gran Canaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.