Nieuwe shoptour | Nijmegen

Home / OVERIG / Nieuwe shoptour | Nijmegen
Een tijdje geleden deed ik een “shoptour” door Groningen. Een paar onbekende winkeltjes heb ik op mijn blog gezet, het zijn leuke winkeltjes die gewoon veel meer bezoekers verdienen. En het laat zien waar het leuk is om te shoppen! Omdat ik na 3 winkels eigenlijk al niets meer in Groningen heb gevonden, ben ik samen met Jessy & Sanne op pad gegaan in Nijmegen. Voor mij is alles nieuw in Nijmegen, ik denk dat dat wel helpt omdat je zo de mooie “onbekende” winkeltjes meer ontdekt.
Vandaag de winkel; Flying-TIGER 
Deze winkel hebben we nergens in de buurt van Groningen, toch zit de Tiger op 8 verschillende plaatsen in Nederland, velen van jullie zullen de winkel dus al wel kennen.

 De Tiger voelt een beetje als de Sostrene Grene, maar toch ook weer heel anders, maar het doet me eraan denken.

 De prijzen zijn ontzettend fijn, ik als sale shopper vond het betaalbaar (en dat zegt veel haha).

Het assortiment verschild elke keer wanneer ik er kom, ze hebben heel veel mooie hebbedingetjes en overal moet je gewoon even aan zitten. Echt een winkel om een uur in te blijven (al is die helemaal niet super groot), maar er is zoveel keus dat je altijd wel iets vergeet te zien.
De Tiger is een hele leuke winkel, echt een aanrader. 
Foto’s mede door Jessy & Sanne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.