Outfit bloggers picknick

Home / OVERIG / Outfit bloggers picknick
Wanneer ik foto’s van een meeting, een event of iets anders heb dan staat er bijna altijd wel een foto tussen waarbij mijn outfit zichtbaar is. Best jammer omdat ik me dan wel af vraag of een extra outfitartikel nog wel nodig is. Maar om alle foto’s, inclusief outfitfoto’s nou in één artikel te doen? Nee dan worden het teveel foto’s. De komende outfits zijn allemaal erg simpel, gewoon omdat het vakantie is en ik me niet speciaal hoef te kleden.
Dit was mijn outfit bij de bloggers picknick, gelukkig had ik normale kleding aan en make up op gedaan, aangezien ik niets wist van de picknick.
Met een grote groep outfit foto’s maken was leuk, mensen die staren van een afstandje omdat ze een groep meisjes zien poseren en gefotografeerd zien worden door 5 camera’s. 
Shirtje – Zeeman | rokje – H&M | schoenen – All Star | zonnebril – H&M

Leave a Reply

Your email address will not be published.