Nog 5 nachtjes / Mallorca Update

Home / Travel / Nog 5 nachtjes / Mallorca Update
Nog 5 nachtjes / Mallorca Update

 

Zoals beloofd een soort update. Over 4 dagen en 5 nachten vlieg ik weer naar huis, deze twee maanden zijn opzich erg snel gegaan als ik zo terug kijk! De laatste weken nadat mijn ouders langs waren gekomen hebben we eigenlijk vrij weinig meer ondernomen. We hebben ongeveer het hele eiland wel gezien, of nou ja de dingen die ik wou bezoeken. En ik had nog genoeg dingen thuis te doen, af en toe naar de supermarkt en ik heb wat foto’s gemaakt van het appartement hoe het er tijdens ons verblijf eruit zag haha, ik kan totaal niet tegen viezigheid of ongeordende rommel, al mijn spullen lagen naast de bank (daar slaap ik) daar komt nog wel een foto van, en Mandy haar spullen lagen verspreid over het appartement haha.
Vandaag ben ik begonnen met het inpakken van mijn koffer, ik ben heel bang dat ik over mijn aantal kilo’s zit, maar mijn handbagage stop ik gewoon helemaal vol met zware spullen en schoenen! Verder is vandaag onze laatste stage dag, de interviews zijn afgeleverd en de vliegtickets zijn uitgeprint, whaah, het einde is in zicht, er zullen weer normale artikels online komen hih. 🙂

De grote supermarkt, een half uur lopen..

Ik heb serieus een lievelingsvork hier haha / de badkamer

Mijn toilettas / ooit hingen er aan die kapstok 4 hoeden… de rest is alweer thuis

Slaapkamer van Mandy / oké de broodkruimels zijn van mij, pas na de foto opgeruimd, oeps.

Patatjes bakken in een pan!

En de afgelopen week hebben we alleen maar slecht weer gehad, het is ontzettend afgekoeld maar ooh het levert wel mooie beelden op.

Leave a Reply

Your email address will not be published.