Onee! Jarig.. 18 &volwassen?

Home / OVERIG / Onee! Jarig.. 18 &volwassen?
Onee! Jarig.. 18 &volwassen?

Vandaag ben ik dan eindelijk ook 18 jaar geworden, als jongste van mijn klas mag ik ook eindelijk weer drinken, roken en dat soort onzinnige dingen. Er veranderd voor mij niets, behalve dan dat ik nu meer kosten heb en dat ik gratis kan reizen. Kortom het wordt er alleen maar minder op. Ik houd niet van verjaardagen, niet van anderen maar al helemaal niet van mezelf, ik vier dit jaar mijn verjaardag weer niet omdat ik die dag gewoon het liefst oversla. Nu klinkt dit allemaal heel negatief en zullen meerderen denken; maar taart, cadeautjes en visite is toch hartstikke leuk! Cadeautjes heb ik dit jaar nog niet en visite komt de dag erna maar niet voor mij haha.

Toch wou ik er vandaag (zoals elk jaar) toch een artikel over maken, met daarin kinderfoto’s! Ik vind het zelf heel leuk om van anderen te zien, dus ik hoop jullie ook!

 Helaas zijn sommige foto’s zoals deze hierboven niet perfect ingescand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.