Gefeliciteerd liefste mama!

Home / OVERIG / Gefeliciteerd liefste mama!
Gefeliciteerd liefste mama!

Gisteren werd ik 18 jaar en vandaag is mijn moeder dan eindelijk jarig! Mijn eigen verjaardag stelde niets voor (er komt nog een artikel over) maar vandaag is mijn moeder 50 jaar geworden! Een groot feest dus, de tuin is versierd, er komen zo’n 60 mensen en de hapjes zijn bijna allemaal klaar gemaakt. Voor dit artikel zocht ik ook kinderfoto’s met mijn moeder op, helaas kwam ik erachter dat ik die heel weinig heb. Ik heb dan helaas niet echt een cadeau maar in een artikel wil ik nogmaals vertellen hoeveel ze voor me betekend.

Ik zeg veel te weinig hoe veel ik van mijn moeder houd, het is wel heel “vanzelfsprekend” maar toch is het horen van dat ene zinnetje toch vaak wel heel fijn! Ik zou niet weten wat ik zonder mijn moeder zou moeten, als ik haar op deze leeftijd al zou moeten missen dan was ik er niet lang meer geweest. Onze band is heel goed, we lijken af en toe een soort symmetrische tweeling, we kunnen niet zonder elkaar. Nu ik wil reizen moeten we elkaar los laten, maar oh wat is dat lastig.

Bij deze wil ik mijn moeder heel erg bedanken voor dat ze mijn moeder is, ze altijd voor mij klaar staat en ik had me geen betere moeder kunnen wensen. Ze is de meest sterkste, liefste, mooiste en belangrijkste vrouw in mijn leven. Gefeliciteerd met je 50ste verjaardag mama!

Leave a Reply

Your email address will not be published.