Outfit Fjällräven event!

Home / Fashion / Outfit Fjällräven event!
Outfit Fjällräven event!

Vandaag besefte ik mij ineens dat het al langer dan 2 maanden geleden is dat ik voor het laatst een outfit plaatste. Terwijl de lente toch echt de perfecte tijd was om outfit foto’s te maken! Nog geen verplichte blote benen en ook niet hoeven klappertanden van de kou. Maar op één of andere manier was ik dat helemaal vergeten! Gelukkig toen ik een tijdje geleden het Fjällräven event bezocht samen met Jessy, wou Jessy wel in een zijstraatje wat foto’s maken van de outfit die ik dit afgelopen jaar zo vaak heb gedragen. 

Mijn rokje kocht ik soort van als goal, en over het blouseje heb ik lang getwijfeld omdat ik daarvoor vooral veel tweedehands kleding wou aanschaffen. Uiteindelijk na een aantal weken kon ik het rokje aan en is het een goede keuze geweest om de “blouse” of nou ja het shirtje te kopen. Samen met mijn vertrouwde dr Martens, Fjällräven tas en hoed typeert deze outfit mij wel dit afgelopen jaar.

Best grappig trouwens, voorheen vermeed ik groen juist op mijn outfitfoto’s maar tegenwoordig vind ik (donkerder) groen juist weer wat toevoegen aan de foto’s, yay!

 

Blogger Fjallraven

Outfit Fjallraven / Romy Palstra

Romy Palstra / Muchable

Wat is jouw favoriete outfit?

Leave a Reply

Your email address will not be published.