Outfit Gran Canaria

Home / Fashion / Outfit Gran Canaria
Outfit Gran Canaria
Zoals sommigen misschien al hadden gelezen op twitter en instagram, was ik twee weekjes op vakantie naar Gran Canaria. Twee dagen voordat ik weer naar huis ging heb ik het “bekendgemaakt” op twitter en instagram, mijn ouders wouden liever niet dat ik het er eerder op zette. Woensdag ben ik weer thuis gekomen, veilig en wel. Ik krijg veel reacties op mijn bruine hoofd, sommigen denken dat ik te veel foundation op heb, of ze hebben wel door dat ik op vakantie ben geweest haha.
Zonet wou ik de foto’s bekijken en uitzoeken van mijn SD-kaart. Helaas is er iets misgegaan waardoor mijn foto’s een chinese onderschrift krijgen, en ik de foto’s niet kan openen. Daarom vandaag foto’s van een outfit, de andere foto’s komen natuurlijk nog online als mijn kaartje weer in orde is.

Mijn bril is nogal.. smerig..

Leave a Reply

Your email address will not be published.