Wreck this journal cover make over

Home / Creative / Wreck this journal cover make over
Wreck this journal cover make over
Jaja, een lange titel. Ik was er klaar mee, met mijn Wreck this journal boek. Het is de bedoeling om het boek te wrecken alleen ik wil het op de creatieve manier (zoals velen) doen. Ik vond mijn WTJ niet meer mooi en dus besloot ik om de buitenkant van het boek helemaal opnieuw te maken. En het is gelukt! Ik ben tevreden met het resultaat. Ookal is het al heel lang geleden dat ik hem beplakt heb, ik had nog belooft om betere foto’s ervan te maken en dus heb ik die foto’s eindelijk.
Helaas heb ik geen betere “BEFORE” foto’s.
Liefs, Romy
 De zijkant is met ecoline gedaan, omdat ik de kleuren zat was.
BEFORE & TIJDENS

Leave a Reply

Your email address will not be published.