Outfit Koningsdag

Home / OVERIG / Outfit Koningsdag
Outfit Koningsdag

Mijn outfit voor Koningsdag was eigenlijk helemaal niet apart, iets wat ik ook aan zou doen op een normale schooldag. Ik heb niets orandjes in de kast liggen dus koos ik maar voor een simpele trui met een blouse. Het was redelijk weer, alhoewel het in Groningen erg slecht voorspeld was, een regenjasje zat er in mijn tas maar verder was mijn trui perfect!

Helaas ligt dit dorp waar ik woon, mij niet helemaal, er wordt echt teveel op elkaar gelet en je bent al gauw erg vreemd. Ik droeg mijn zwarte hoedje ‘s ochtends en donkerrode lippenstift, geloof mij, dan ben je al raar of zo gezegd “anders”. Toen ik een truitje kocht bij een kraampje zei opeens spontaan een vrouw; “wat zie jij er nou leuk uit”, hoewel spontaan een compliment krijgen natuurlijk heel leuk is was ik ook erg verbaasd. Erg lief en leuk om te horen en een wonder dat zoiets in dit dorp wordt gezegd! Maar verder ga ik het daar niet over hebben haha. Zondag, de dag na Koningsdag besloot ik maar om mijn haar weer roze te verven, want dat wordt niet helemaal gewaardeerd en op zo’n dag heb ik geen zin in vreemde blikken 😀 

Voor deze foto’s heb ik de vlag van mijn buurman van 2 huizen verderop moeten lenen, ik had hem nog nooit gesproken en wist niet eens dat hij bij me in de straat woonde (oeps).. Maar onze vlag hing in de vlaggenmast en was te groot om vast te houden. Gelukkig mocht ik deze even lenen en ik ben weer een beetje wijzer geworden over wie er bij ons in de straat wonen haha. 

 Hoedje – Action | blouse, tas – kringloop | trui – gekregen van de moeder van een vriendin | schoenen – Dr. Martens

Leave a Reply

Your email address will not be published.