Illustration // vakantie ervaringen

Home / OVERIG / Illustration // vakantie ervaringen
Illustration // vakantie ervaringen
Dankzij mijn ouders heb ik al veel mooie vakanties mogen meemaken, voornamelijk de vakanties in Gran Canaria staan hoog bij de lijst met mooie herinneringen. Er zijn daar prachtige vriendschappen ontstaan. Standaard gingen we elk jaar naar het zelfde bungalow park, langzaamaan leerden we mensen kennen die we elke jaar weer tegenkwamen, zodoende raak je aan de praat en was het een soort ongeschreven afspraak dat we elk jaar weer tegelijk heen gingen. De groep werd steeds groter, na een tijdje hadden we een groep met 4 gezinnen, samen uiteten was af en toe wel lastig maar uiteindelijk na wat geschoven te hebben met tafels en stoelen ging dat prima! 
Helaas is de “vakantiegroep” na een tijdje uit elkaar gevallen, kinderen worden groot, prijzen van de parken gaan omhoog, scheidingen en de vakantietijden zorgen ook nog voor een probleem. Gelukkig hebben we met een paar nog wel contact, maar toch zijn we elkaar een beetje uit het oog verloren. Dit jaar ga ik voor het eerst niet op vakantie met mijn ouders (ook niet alleen haha). Alleen op reis of op jongerenreis lijkt me een geweldige ervaring maar gelijk ook zo prijzig. 
Een vakantie hoeft niet in een ander land te zijn om een mooie vakantie te hebben, op een camping in Friesland had ik een geweldige tijd, ondanks de storm en regenbuien, game-boy-en onder een afdakje en wanneer de regen even gestopt was gezamenlijk met het hele veldje eenwieleren! 
Ook een klein gebaar, de kok Antonio waarbij we in de keuken meloen mochten eten in Gran Canaria, oh wat was het een leuke kok! Ik kon dan wel niet communiceren met spreken maar met gebaren begrepen we elkaar goed genoeg!

Wat is nou jullie mooiste vakantieherinnering? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.