Outfit / lilac panterprint blouse

Home / Fashion / Outfit / lilac panterprint blouse
Outfit / lilac panterprint blouse

img_9743kopieAls iemand mij ooit zou hebben verteld dat ik een paarse blouse met panterprint zou kopen, dan had ik diegene sowieso voor gek verklaard. Ik had echt niet verwacht dat ik daarmee thuis zou komen na de vakantie op Malta.

Maar ik ben altijd al wel gek geweest op blousejes met bijzondere artistieke printjes.

Dus toen ik deze blouse in de New Look zag hangen wilde ik hem voor de grap wel even passen. Er niet van uitgaande dat ik hem ook nog leuk zou vinden staan ook. Even later liep ik met een tas vol leuke nieuwe items de winkel uit, inclusief deze blouse!

Eigenlijk past hij wel bij elk zwart kledingstuk en laat ik daar nou toevallig genoeg van hebben.

In dit outfitartikel combineer ik hem met mijn zwarte tuinbroek die je wellicht ook al eerder voorbij hebt zien komen op mijn Instagram of outfit artikel!

img_4046img_4039img_9763malta-outfit-1img_4029malta-outfit-2

Heb jij ook een kledingstuk in je kast waarvan je eerst niet gedacht had het ooit te kopen? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.