Outfit New York / een nieuwe Fjällräven tas

Home / Fashion / Outfit New York / een nieuwe Fjällräven tas
Outfit New York / een nieuwe Fjällräven tas

Processed with VSCO with a6 preset

Eindelijk na een lange tijd was het weer tijd voor een nieuw outfitartikel! En deze keer zijn de foto’s genomen op een wel heel mooie plek: New York! De stad die al zo lang hoog op mijn travel wishlist stond. Vorige week was het zo ver, samen met mijn moeder reisde ik af naar deze toffe stad.

Net voordat ik vertrok kreeg ik gelukkig mijn nieuwe Fjallräven tas binnen, helemaal gelukkig daarmee liep ik tussen de wolkenkrabbers in New York. Natuurlijk ga ik nog een uitgebreid verslag doen over deze citytrip, maar ik kon het niet laten om alvast deze foto’s met jullie te delen. Het was trouwens nog best lastig om een goede plek te vinden waar je outfit foto’s kon maken, maar gelukkig per toeval spotte mijn moeder en ik deze plek, midden tussen het verkeer.

Processed with VSCO with a6 preset

Ik ben nu alweer een paar dagen thuis, maar als iemand mij nu een ticket aan zou bieden zou ik meteen weer terug gaan. Of ik er ooit zou kunnen wonen? Nee dat denk ik niet. Maar voor een paar maanden zou ik het helemaal niet erg vinden. Het meest bijzonder vond ik eigenlijk dat de stad enorm leeft, zowel dag en nacht, je merkt eigenlijk geen verschil. Ook vond ik het heel apart dat mensen niet de tijd nemen om even ergens te zitten om een kop thee te drinken, te lunchen of te dineren. Iedereen is alleen maar in beweging en gehaast. Zoveel mensen die in de ene hand een mobiel hebben waarmee ze bellen en in de andere hand een Starbucks koffiebeker.

Wij hadden enorm veel geluk met het weer, we hadden 4 dagen prachtig weer (sommigen liepen zelfs in een korte broek, dat is wel heel enthousiast). Maar het was zo ontzettend fijn dat ik gewoon zonder het koud te hebben in een panty rond kon lopen (overigens zou ik die ook gewoon gedragen hebben wanneer het wel te koud zou zijn haha). Een stuk warmer dan in Nederland dus! En ondanks dat mijn Fjällräven Kanken tas wel tegen water kan, kan ik het heel erg waarderen dat het niet heeft geregend deze dagen en ik met droog weer gewoon outfitfoto’s kon maken.

Processed with VSCO with a6 preset

De citytrip was enorm gaaf, ik kan niet wachten om de rest van de foto’s te delen!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Jurkje – Primark / schoenen – Dr. Martens / baret – vintage / tas – Brandfield

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Wat is jouw favoriete kledingstuk op dit moment? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.