Complimentenchallenge / free backgrounds!

Home / Creative / Complimentenchallenge / free backgrounds!
Complimentenchallenge / free backgrounds!

iphones-mockup-kopie

Een tijdje geleden zag ik een berichtje in een Facebook groep van Evelyne. Ze wou een challenge opzetten, een complimentenchallenge. Bij dat bericht stond ook de vraag of anderen misschien mee zouden willen denken. Zodoende stuurde ik haar een berichtje en kwam er een samenwerking uit voort!

Misschien is het handig om eerst wat meer te vertellen over de complimenten challenge. Het is een initiatief waarmee we de wereld een stukje mooier willen maken. Op 1 maart is de challenge begonnen en 7 dagen lang komt er een uitdaging online op het Instagram accounts: complimentenchallenge! Met deze challenge hopen we dat jij jezelf en een ander een klein geluksmomentje kunt bezorgen. Een compliment geven is iets heel kleins maar kan toch iemands dag een andere wending geven.

telefoonachtergronden-girlboss

Achtergrond 1 / achtergrond 2 / achtergrond 3 / achtergrond 4

Ik geef nog lang niet genoeg complimentjes aan mensen die ik niet zo goed ken, terwijl ik het zelf enorm lief vind als ik een complimentje krijg van bijvoorbeeld een onbekende. Al meerdere malen heeft een willekeurig onbekend persoon mijn dag gemaakt door een simpele opmerking. Zelf probeer ik dit ook regelmatig te doen, een tijdje lang had ik voor mijzelf de challenge om elke dag minstens 1 persoon op straat die ik niet kende, een complimentje te geven. Op het gegeven moment voelde dat meer als een verplichting en was ik soms opzoek naar dingen die ik kon zeggen. Nu spreek ik af en toe iemand op straat aan omdat ik diegene zijn of haar stijl, haar, kleding etc. erg leuk vind. De reactie daarop van diegene is enorm waardevol en erg leuk.

De challenge gaat niet alleen maar om het geven van complimenten aan de mensen om ons heen, ook mogen we soms wat liever zijn tegen onszelf. Daarom deel ik in dit artikel een aantal gratis achtergrond downloads, voor zowel telefoon als laptop/computer!

mockup-laptop-1

Achtergrond 1

mockup-laptop-2

Achtergrond 2 

mockup-laptop-3

Achtergrond 3

mockup-laptop-4

Achtergrond 4

mockup-laptop-5

Achtergrond 5

mockup-laptop-6

Achtergrond 6

Geef jij wel eens een complimentje aan een ander? & Welke achtergrond vind jij het leukste?

Leave a Reply

Your email address will not be published.